Elektro service

Elektrotechnische service

Alle elektrotechnische werkzaamheden in en rondom uw huis of bedrijfspand.
0 +
Jaar ervaring

Ervaren elektricien

De meterkast is het centrale punt waar de elektriciteit in uw woning of bedrijf binnenkomt en wordt verdeeld. In deze essentiële ruimte vinden verschillende belangrijke werkzaamheden plaats. Onze ervaren elektriciens zijn bekwaam in het installeren, onderhouden en repareren van groepenkasten, het vervangen van zekeringen en het controleren van de bedrading. 

Of het nu gaat om het uitbreiden van uw elektrische capaciteit, het oplossen van storingen of het verbeteren van de veiligheid, wij hebben de expertise om uw meterkast optimaal te laten functioneren en uw elektrische systeem probleemloos te laten werken. Vertrouw op onze professionals voor al uw meterkastwerkzaamheden.

Hoe werkt het

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig laten controleren of jouw groepenkast aan vervanging toe is.

Maak een foto

Maak een duidelijke foto van de situatie.

Laat beoordelen

Onze experts beoordelen de situatie.

Gratis advies

Wij geven onafhankelijk en eerlijk advies.

We staan voor u klaar

Contact

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact of offerte?

Neem vrijblijvend contact op voor uw vragen of offerte.

E-mail

info@loeffenelektrotechniek.nl

06 249 745 66

Bereikbaarheid

Maandag – Zaterdag
(09:00 – 19:00)

FAQ

Veelgestelde vragen elektrotechnische werkzaamheden

Het vervangen van een meterkast vereist zorgvuldige planning en uitvoering. De algemene stappen zijn: 1) Schakel de stroom uit bij de hoofdschakelaar. 2) Maak de oude meterkast los van de muur en verwijder de bedrading. 3) Installeer de nieuwe meterkast volgens de voorschriften en sl

Ja, het is absoluut essentieel om de stroom uit te schakelen voordat je een meterkast gaat vervangen. Dit kan gedaan worden door de hoofdschakelaar in de meterkast uit te schakelen. Het uitschakelen van de stroom zorgt voor je eigen veiligheid en voorkomt elektrische schokken tijdens het vervangen van de meterkast.

 

De vereiste vergunningen of toestemmingen voor het vervangen van een meterkast kunnen verschillen afhankelijk van de specifieke regelgeving in jouw regio of land. Het is belangrijk om contact op te nemen met de lokale autoriteiten of energieleverancier om de vereisten te achterhalen. In sommige gevallen kan een melding volstaan, terwijl in andere gevallen een vergunning of inspectie vereist kan zijn.